Kde se vzala lepící páska CAMARM®?

Adam se obvykle motá okolo natáčení, produkce, eventů a filmu obecně. Ale ještě častěji něco fixuje, lepí, opravuje, připevňuje, spojuje a tak dál. Proto mu dost často docházela lepící páska. Přesně řečeno pořádná gaffa. Navíc to při větší spotřebě není nic levného. O kvalitě různých pásek, které jsou běžně k dostání na trhu, si Adam taky myslí svoje. Takže teď nabízí vlastní lepící pásky CAMARM®, které “na place” sám používá.

Komu lepící páska CAMARM® zaChrání projekt? 

Pro všechny zvukaře, filmaře, kameramany, fotografy, DJs, stage managery, kulisáky, event managery, bedňáky, techniky a další profese z oblasti multimédií. Vlastně úplně pro všechny. Od muzeí, přes školy, až po domácí kutily, kterým se vždycky hodí, mít po ruce gaffa lepící pásku CAMARM®. Chceš slepit motor u rakety nebo křídlo u letadla za letu? Použij legendu!

camarm_banner_čtverec_1

Adamovým cílem bylo vytvořit a dostat mezi lidi produkty, o kterých ví, že skutečně pomůžou. No a zároveň nebudou stát balík. Proto vznikla značka CAMARM® jako série dostupných, profesionálních produktů ověřených v praxiA to je všechno. Vyzkoušejte sami třeba s množstevní slevou nad 3 kusy a karabinou k zavěšení zdarma. 

Disclaimer: Jasně, motor do rakety s tím lep jen na vlastní nebezpečí, ale množstevní slevu získáš na tuty. Stačí objednat nad 3 kusy a 10 - 20% sleva tě nemine. Za 4 kusy to máš o 10 % dolů, za 5 - 9 pásek v koši ti sundáme 15 % a při objednávce nad 10 kusů si libuješ s 20% slevou. Dobrý? 

Tak ať to lepí!